avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare RCA

Buna ziua! Daca vand masina la o persoana si eu fac RCA-ul pe numele persoanei careia i-am vandut masina... Asigurarea este valabila? Si in ce conditii ar fi valabila si cat timp pana la terminarea procedurii de inmatriculare? Ma intereseaza daca pot circula o anumita perioada cu masina fara sa am probleme cu politia, in caz de control sau, in caz de accident, sa nu fie valabila, deoarece in talon este trecuta alta persoana si in contract de vanzare cumparare alta persoana. Vreau sa-mi transcriu autoturismul pe tata din cauza pretului exagerat de mare aplicat tinerilor!
Tin sa precizez ca autoturismul este fara asigurare acum!!!
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2016
nmele, utilizator

Alte discuții în legătură

Reinnoire rca gssgicuta gssgicuta Am o masina care este pe firma in talon, a fost vanduta la o persoana fizica, are contract de vanzare-cumparare intre el si firma. Asigurarea a fost pe numele ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca incheiata pe numele noului proprietar in cazul schimbarii proprietarului Pop Izabela Pop Izabela Dat fiind preturile prohibitive practicate de societatile de asigurari pentru proprietarii de autoturisme cu varsta sub 25 ani am decis sa transcriu masina pe ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)