avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Acte necesare dovedirii platii cass in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Acte necesare dovedirii platii cass in strainatate

Lucrez de 2 ani,ca angajat cu contract de munca si platitor de taxe si impozite, la un spital din Paris. Anul acesta am inchiriat garsoniera pe care o am in Romania si in care am locuit pana la plecare in Franta.Plătesc la finanante,impozitul aferet chiriei obtinute ,dar şi CASS-ul.Acest CASS îl platesc si in Franta, raportat la salariul primit aici. Conform legislaţiei in vigoare,daca voi completa la ANAF,formularul 602,voi fi scutit de plata acestuia in Romania.Am inteles ca formularul 602,trebuie insoţit şi de alte acte doveditoare.Care sunt concret, aceste acte, căci acte,precum "documentul portabil A1,TR/R1,PM/RO 101 si MD/RO 101" care se mai cer,sunt pentru persoane care lucreaza ca detasate in Spatiul Economic European ?
Va multumesc anticipat,pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Scutire cass pe chirii daneliuc daneliuc am rezidenta in Italia si am asigurare medicala in Italia dovedita cu un card [tessera sanitaria]. Este aceasta documentul portabil cerut de ANAF prin ord ... (vezi toată discuția)
Detasare pe baza formularului a1 nicostaicu nicostaicu Buna seara Va rog daca ma poate ajuta cineva referotor la detasarea angajatilor pe baza formularului A1? O firma cu sediul in Romania, detaseaza oameni pe ... (vezi toată discuția)
Detasare pfa activitati fotografice in franta ovidiu_radu ovidiu_radu Buna ziua. Ca si PFA Activitati fotografice, ce ar trebui sa fac pentru detasare, pentru a presta servicii de fotografie in Franta? Mai exact, de ce acte ... (vezi toată discuția)