avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire ciudata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire ciudata

Buna ziua. Momentan nu locuiesc in Romania. Am insa...aveam acolo o matusa care detinea un apartament. Matusa a decedat. In urma sa au ramas mai multi mostenitori,mai toti plecati prin alte tari. Una dintre nepoate cu care nu tinea legatura a vizitat-o ieri si surpriza,matusa era decedata si apartamentul in renovare. "Noua proprietara" pretinde ca are act de vanzare-cumparare ,dar refuza sa il arate. Care e solutia legala sa lamurim situatia? Banuim ca apartamentul e ocupat abuziv.
Cel mai recent răspuns: cicisxn , utilizator 12:58, 13 Iulie 2016
Doar dacă dezbateți moștenirea aflați.

Dacă are act de vânzare aflați la proces.

Puteți angaja avocat sa verifice în cartea funciara dar după ce deschideți procesul sau dupa ce apelați la notar.

E posibil și sa fi vândut.
-deschideti succesiune si includeti bunul in masa. Sau vedeti daca exista carte funciara pe imobil - orice persoana poate cerceeta cartea funciara.
Ori introduceti actiune in evacuare.
Va multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.bunicul patern si sotia lui au făcut act de vânzare ... ALEXANDRANICOLETA ALEXANDRANICOLETA Buna ziua.Bunicul patern si sotia lui au făcut act de vânzare cumpărare unei nepoate din partea sotiei.Nepoata a decedat in urmă cu 18 ani nu era ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la oficiul judetean de cadastru valcea Mureanu-Georgiana Mureanu-Georgiana Buna ziua, In urma cu 5 ani am facut cu o batrana un antecontract de vanzare cumparare cu finalizare dupa decesul acesteia la notar. Dupa decesul batranei am ... (vezi toată discuția)
Care sunt optiunile de a stinge dreptul de habitatie? andreeavieasu andreeavieasu Buna seara, tatal meu (decedat) are certificat de mostenitor pe un teren intravilan unde, de vreo 50 de ani nu mai exista nici-o constructie(a existat o casa ... (vezi toată discuția)