avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Valoarea tichetelor de masă creşte din mai 2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Valoarea tichetelor de masă creşte din mai 2016

Buna ziua,
Valoarea bonului de masa a crescut din luna mai 2016 de la 9.41lei la 9.57lei.
Firma este obligata sa mareasca valoarea bonului de masa pentru angajatii sa-i sau nu?Este alegerea firmei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 13 Iulie 2016
Incepând cu luna mai 2016, valoarea nominală a unui tichet de masă este de 9,57 de lei.

Ordinul MMFPSPV nr. 934/2016 reglementeaza valoarea maxima a tichetelor de masa, si nu valoarea obligatorie. Astfel angajatorii nu au obligatia de a majora valoarea tichetelor pentru angajatii lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri masa de 9.41 oferite de firma in ianuarie 2017 ! andutzuzu andutzuzu Buna ziua ! Explicati-mi va rog, de ce o anumita firma unde sunt angajat imi ofera bonuri de masa cu valoarea de 9.41 in ianuarie 2017 ? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna dimineata, valoarea tichetelor de masa de la 01,07,2022 ... ionela11 ionela11 Buna dimineata, Valoarea tichetelor de masa de la 01,07,2022 devine 30 lei. Este obligatoriu ca angajatorul sa mareasca valoarea ticheteleor de masa ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa valcris valcris Buna ziua. Spuneti-mi si mie, va rog, care este valoarea minima a unui tichet de masa dat de angajator salariatilor ? Ce lege reglementeaza valoarea unui ... (vezi toată discuția)