avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Compensare datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Compensare datorii

Sunt PJ am 2 procese cu o PF (nu a fost angajatul meu); primul dosar am castigat, are de platit o suma - am dat pe executare la BEJ (am si incasat ceva); celalalt proces l-am pierdut si trebuie sa achit ch de judecata persoanei fizice. Intrebarea mea este daca pot compensa datoria mea cu parte din datoria lui catre mine,si daca da ce doumente trebuie sa intocmesc (dau hotararea instantei la BEJ). Mentionez ca eu am de recuperat o suma mult mai mare de la el.

Alte discuții în legătură

Executare silita, refuz debitor plata cheltuieli de executare Miha51 Miha51 Buna ziua De o vreme ma confrunt cu un caz ciudat. Am castigat in instanta o creanta si m am dus la executor sa depun titlul executoriu pentru a incepe ... (vezi toată discuția)
Compensare cu o pers.fizica Dahrma Dahrma Este necersar intocmirea unui proces verbal de compensare intre o societate comerciala si o persoana fizica (simpla)? Daca trebuie un astfel de pv...va rog ... (vezi toată discuția)
Se poate face compensare de creanțe între o societate comercială și o persoană fizică? ccc33 ccc33 Buna ziua, O persoana juridica presteaza un serviciu si emite factura catre o persoana fizica,persoana fizica achita aceea factura prin cedarea unei ... (vezi toată discuția)