avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare buletin identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare buletin identitate

Buna ziua,
Vin cu rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea problema:
-baiatul meu locuieste in CLUJ de 6 ani de zile {student Medicina},iar luna viitoare ar trebui sa-si schimbe buletinul ,pe buletin are adresa din Piatra Neamt,ar putea schimba buletinul in Cluj,sau este nevoie sa vina in Piatra Neamt?
Inainte a locuit la camin si a avut mutatie,dar terminand facultatea locuieste in chirie de o luna de zile si nu poate sa-si faca mutatie,ii trebuie cel putin 6 luni.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:55, 15 Iulie 2016
-pentru Cluj ii trebuie contract de inchiriere/ comodat, declaratie scrisa a gazduitorului de primire in spatiu- la notar sau in fata functionarului de la SPCLEP
E clar. Nu are niciun act pe spatiu, locuieste fara forme legale. Nu poate sa solicite actul de identitate de la Cluj cu domiciliul in Piatra Neamt. Va trebui sa faca un drum pana acasa. asa va mai bucurati si dvs. de prezenta domniei sale.Sa nu uite sa isi ia cu el certif. de nastere si buletinul in original. Taxa e de 7 lei si dvs. cu buletinul si actul pe spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuiesc pt. luarea in spatiu a unei persoane? valy_ungur valy_ungur [b] Buna seara ! Doresc sa o iau pe mama mea in spatiu dar nu stiu unde sa merg si ce acte imi trebuiesc.... Vreau sa-i schimb si buletinul cu noua ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare trebuie sa schimb buletinul ... nazareionut nazareionut Bună ziua am și eu o întrebare trebuie sa schimb buletinul fiicei care împlinește 18 ani și sai fac și băiatului buletin de 14 ani unde locuim nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu dupa vanzare apartament giglia giglia Buna ziua,sunt nou venita in Forum si am nevoie de ajutor in a ma lamuri cu privire la schimbarea domiciliului.Am fost pana ieri,proprietara unui apartament pe ... (vezi toată discuția)