avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Despagubire pierdere bagaj, la aeroport
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Despagubire pierdere bagaj, la aeroport

Buna ziua,am avut o calatorie cu avionul din SUA la Bucuresti in timpul escalei mi s-a pierdut bagajul.La sosire am facut o sesizare de pierdere a bagajului ,d-na de la oficiul respectiv mi-a cerut pasaportul si biletul de avion. Pe pasaport se afla biletelul bagajului de la plecarea in SUA iar pe bilet cel al bagajului pierdut iar d-n a a scris pe sesizare numarul gresit al bagajului,respectiv pe cel de plecare nu pe cel din data sosirii.Avand in vedere ca de la plecarea din SUA si pana la ajungere la destinatie trecusera 20 de ore nu am vazut greseala decat a doua zi acasa si le-am transmis eu acest lucru.Bagajul mi-a fost gasit dupa trei zile,fara biletul cu nr.de inregistrare ,la aeroportul de escala.Inca nu stiu in ce stare se afla acesta,dar celalalt bagaj l-am primit fara folia cu care il invelisem si foarte murdar.Ma intreb daca eu nu sesizam greseala ce mi se spunea,asa ca probabil am avut noroc ca s-a pierdut. Va rog sa imi spuneti in acest caz ce drepturi am.Multumesc.X-(

Alte discuții în legătură

Reclamatie companie aeriana / asigurare ommatol ommatol Buna dimineata, Am si eu o interebare la dumneavoastra : Ce pot face in cazul urmator ? Pe data de 26 febroarie am calatorit de la Bucuresti la Roma ( ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o speta si sper ca cineva sa imi furnizeze ... markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Am si eu o speta si sper ca cineva sa imi furnizeze un raspuns cocludent: La controlul de frontiera al Aeroportului Otopeni, politistul m-a ... (vezi toată discuția)
Atributiile politiei de frontiera care isi desfasoara activitatea ... andrey0121 andrey0121 Atributiile politiei de frontiera care isi desfasoara activitatea la Aeroportul Henri Coanda Otopeni. Buna ziua, M-ar putea edifica si pe mine cineva cu ... (vezi toată discuția)