avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... refuz plata lucrari constructii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

refuz plata lucrari constructii

buna ziua.as avea nevoie de un sfat daca se poate.problema este urmatoarea:
am efectuat anumite lucrari de constructii in baza unui contract.in contract lucrarile sunt notate in felul urmator: -gletuit + slefuit +vopsit lavabila(de 2 ori) la pretul de X lei.o parte din lucrari s-a dus la gata fiind achitate de beneficiar.sau mai prestat si alte lucrari care nu sunt stipulate in contract , fiind vorba doar de o intelegere verbala ,iar la cererea mea de a face un act aditional am fost refuzat de beneficiar.lucrarile realizate ar fi urmatoarele tinci,spaleti,glet(2 straturi)pt a finaliza mai trebuia slefuit si vopsit cu lavabila insa din anumite neintelegeri asupra platilor am decis sa iau echipa de pe santierul respectiv.acum beneficiarul refuza sa plateasca contravaloarea lucrarilor efectuate invocand faptul ca lucrarea nu este terminata.de continuat pana la final nu vreau sa mai continui deoarece beneficiarul respectiv are un trecut "negru" pt tepele care le da firmelor cu care colaboreaza.as mai putea recupera banii pentru lucrarile efectuate,are rost sa imi iau un avocat,caci banuiesc ca asa ar fi mai bine.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:59, 15 Iulie 2016
Daca nu aveti un act aditional parerea mea este ca e greu sa recuperati din bani. Legat de finalizarea lucrarilor puteti sa ii propuneti beneficiarului sa lasati echipa pe teren pentru terminarea acestora sub conditia semnarii acelui act aditional din care sa reiasa sumele pe care trebuie sa le incasati. Ar fi absurd sa terminati lucrarea pe incredere. Mai asteptam pareri.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea conform legii 330/2010 ContSters97289 ContSters97289 La data de 01.11.2007, am fost angajat in urma promovarii concursului in cadrul I.S.U. “DUNAREA” al judetului Braila ca personal contractual ... (vezi toată discuția)
Promovarea conform legii 330/2009 ContSters97289 ContSters97289 La data de 01.11.2007, am fost angajat in urma promovarii concursului in cadrul I.S.U. “DUNAREA” al judetului Braila ca personal contractual ... (vezi toată discuția)
Asigurare de locuinta (de fapt nu exista) incepatorul12 incepatorul12 Buna ziua, Se poate un sfat, va rog? Sau trebuie discutat acest lucru in tribunal? In data de 12.05.2014, apartamentul mamei(in care locuiesc eu si ea) a ... (vezi toată discuția)