avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prob cu terenul casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prob cu terenul casei

buna ziua am mai scris prob cu terenul casei dar nu prea am fost inteless deci pamantul casei unde locuiesc e cumparat de bunicii mei din anul 1982 cu sidelca,dar ei u au facut cat au trait titlu de propietate cu sidelca asa ar fi treb si primaria a luat pamantul ei sau judecat cu primaria si l e a dat act pe casa dar pamantul figureaza la primarie in acest caz ce as putea face???uzucapiune am inteless sau ordinul prefectului este altamodalitate???la uzucapiune ar costa mult??si as vrea sa stiu daca prin uzucapiune am ceva reduceri pt ca sunt persoana cu handicap grav gradul 1 multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Doresc act de proprietate uzucapiune pol27 pol27 A murit tatal meu si mia ramas o casa de 110m2 si o gradine de 500m2 ce figureaza la primarie ca platind impozit pe cele doua din 1958. La primarie nu ... (vezi toată discuția)
Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Mai am teren agricol cornel10 cornel10 Mai am teren agricol de primit din partea lui bunicu . eu fiind mostenitor , an adeverinta si Titlu de propietate nu este trecut terenu .Titlu de propietate ... (vezi toată discuția)