avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la DECIZIA DE RECTIFICARE/L165-2013
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la DECIZIA DE RECTIFICARE/L165-2013

Am facut Contestatie la Trib Bucuresti contra “Deciziei de rectificare” emisa de CNCI Bucuresti.
“Decizia de rectificare” a rectificat “Decizia de compensare” anterioara in urma unui proces care a ajuns pana la CURTEA DE APEL BUCURESTI. Hotararea definitiva a mai adaugat ceva calculului eronat al CNCI, dar mai lipsesc cca 30.000 lei (puncte conform legii165/2013)- nu s-a acceptat evaluator autorizat si instanta a facut calculul nemodificand toate erorile.
Pe “Decizia de rectificare” actuala, este notat la Art 2.” Prezenta DECIZIE poate fi atacata in cond art 35 alin 1 din Legea 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire in natura sau prin echivalent a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist in Romania, la sectia civila a Tribunalului Bucuresti in termen de 30 zile de la data de comunicare”
………………………………………………..
Asadar Intampinarea CNCI prin care se specifica faptul ca s-a emis déjà o HOTARARE DEFINITIVA cum poate fi contracarata?
Ce se mai poate face?
Cu stima si multumiri.

Alte discuții în legătură

In baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) si am solicitat ... Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana In anul 2018, in baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI si am solicitat obligarea la emiterea Deciziei de compensare prin puncte, care au fost calculate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) ... diana cernea diana cernea Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a ... (vezi toată discuția)
Comisia judeteana - poate elibera un titlu de proprietate ? oanaportar oanaportar 1. - Este corect ca unei persoane juridice sa i se elibereze un Titlu de proprietate de catre Comisia Judeteana de Stabilire a Dreptului de Proprietate asupra ... (vezi toată discuția)