avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu banca

Buna ziua,

As dori sa stiu cat timp are voie o banca sa tina banii pentru cu cont blocat cu poprire. Are voie banca sa retina toata suma odata. Persoana cu contul blocat nu lucreaza nicaieri.

Multumesc
Buna ziua,

1.De la indisponibilizare si pana la achitarea integrala a obligatiilor prevazute in titlul executoriu.
2.pana la 1/2 din venitul lunar net, pentru sumele datorate cu titlu de obligatie de intretinere sau alocatie pentru copii;
pana la 1/3 din venitul lunar net, pentru orice alte datorii.

dar daca gaseste disponibil in cont ,da are voie,faceti o intelegere cu executorul!

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de salar blocat ContSters49219 ContSters49219 Sunt o persoana fizica cu o datorie la AVAS si mi s-a blocat contul in care mi se vireaza salarul lunar. Suma care imi este blocata reprezinta cuantumul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)