avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli transport salariati de la domiciliu la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli transport salariati de la domiciliu la serviciu

Care este modalitatea cea mai corecta de decontare a cheltuielilor legate de transportul unui salariat cu masina proprie de la domiciliul acestuia situat in alta localitate, pana la locul de munca.Ce documente trebuie intocmite pentru a putea fi integral deductibile pntru firma si scoase din baza de calcul a impozitului pe venituri salariale si chelt.cu asigurarile corespunzatoare. Decizie a Administratorului, inscriere in contractul de munca?

Alte discuții în legătură

Decont cheltuieli salariat cu transportul adax adax Daca eu fac naveta cu masina mea personala la circa 100 Km cum imi poate deconta firma angajatoare bonurile de benzina conform ultimelor reglementari in ... (vezi toată discuția)
Cat este de corect? iuli-ana iuli-ana firma deconteaza abonamentele pt. deplasarea angajatilor tesa de la serviciu acasa, la unii pe mijloacele de transport in comun, la alti le da bonuri de ... (vezi toată discuția)
Bilete de calatorie levantica levantica Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea intrebare : - pot deconta biletele de maxi taxi, de autobuz ale unui salariat al societatii, mentionez ca acesta vine din ... (vezi toată discuția)