avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare destinatie spatiu / buletin pe spatiu ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare destinatie spatiu / buletin pe spatiu ca birou

Buna ziua,

Am un spatiu care este trecut in CF ca avand destinatia de birou si as dori sa-l folosesc ca resedinta.. dar intampin o problema:
Nu pot sa imi fac buletin pe acel spatiu iar pentru a-i schimba destinatia, am inteles ca trebuia sa obtin autorizatie de constructie (chiar daca nu vrea sa modific nimic - aberant). si in Cluj nu se dau/se obtin deosebit de greu acele autorizatii.

Ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie garaj in spatiu de locuit TZec TZec Buna Ziua! Am si eu un garaj de 35 mp la subsolul unui bloc si vreau sa ii modific destinatia. Vreau sa il modific in un apartament sau Garsoniera am ... (vezi toată discuția)
Probleme apartament-pod sergione25 sergione25 Buna ziua, parintii mei au cumparat un apartament in pod, mai exact sa citez din contract:\'\'imobil situat administrativ , in mun. Cluj-N. ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba destinatia unui spatiu comercial in sediu de birouri sau spatiu de locuit? kres kres Cum se poate schimba destinatia unui imobil din patrimoniul societatii din \\"spatiu comercial\\" (magazin) in \\"sediu administrativ\\"sau \\"sediu de ... (vezi toată discuția)