avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... decizii pensii militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

decizii pensii militare

As dori sa stiu cand incep sa vina deciziile pe lg 223/2016 sau daca macar s-au apucat cei de la CPS sa lucreze la ele. Stiu ca perioada este de doi ani, dar daca pina acum nu s-a facut nimic , cand se vor apuca intr-un final de ele, cateva zeci de mii de dosare vor fi gata in 5-6 ani daca se merge in stilul asta. Ati putea sa ma ajutati cu o informatie corecta , ca poate eu nu cunosc situatia reala. Eu am depus cererea in ianuarie si deja un sfert din perioada s-a dus....imi puteti spune ceva clar? multumesc...

Alte discuții în legătură

Am fost in concubinaj cu o fata si m-am trezit cu un copil ... Paul Londra Paul Londra Buna ziua. Am fost in concubinaj cu o fata Ana Maria si din concubinaj mam trezit cu un copil pe numele meu cu toate ca eu am avut relatii sexuale cu femeia ... (vezi toată discuția)
Recalcularea, conform legii nr. 223/2015, a pensiilor stabilite potrivit legii nr. 263/2010 dnicusor dnicusor Buna ziua. Am si eu o intrebare dacă puteti sa ma ajutati. Sunt pensionar militar din martie 2015 si as dori sa stiu cand pot sa fac cerere pentru ... (vezi toată discuția)