avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Sticlute de parfum vechi de 100 ani
Discuție deschisă în Cultură generală

Sticlute de parfum vechi de 100 ani

Am website pt vanzare cosmetice .O pagina am dedicat articolelor mele despre cosmetica.Nu as vrea sa renunt la aceasta pagina,dar totdeauna public cu frica oare este voie sau nu?Informatiile gasesc pe internet .La cateva site-uri am scris sa dea voie sa iau poza sau o fraza dar nici un raspuns nu au dat.Daca astept dupa ei niciodata nu as putea sa public nimic.Am pus link catre site-ul de la care am luat informatiile si pozele(text nu am citat si nu am copiat,textul este al meu).Poate ca ar fi mai bine fara link,nu as risca atat.
Pagina cutare ,cu pozele sticlutelor de parfum gasiti aici
[ link extern ]
O zi buna sa aveti.
Cel mai recent răspuns: Musoiu agota Etelka , utilizator 19:04, 29 August 2009
Eu unul prefer sa mor rational....parca mirosind cine stie ce lichid colorat din 1800 nu imi surade sa mor!B-)
vai....acum nu mai inteleg nimic.Ce ??? si cum???
Deci :
O sa murim sau nu o sa murim?
:((
De murit o sa murim cu siguranta ...:D
Insa nu stiu daca mirosind un parfum din 1800 organismul uman se va simti asa bine....B-)
Eu prefer sa nu incerc!
:)
Ultima modificare: Joi, 20 August 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
MIHAI GRIGORE a scris:

De murit o sa murim cu siguranta ...:D
:)

Eu unul sunt sigur că nu voi muri cu siguranţă, ci cu o imensă părere de rău :dance3:

:yeah:

:bow:
A muri sau a nu muri,aceasta-i intrebarea?:D
Ca nu am inteles...

:weg:
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2009
ContSters76710, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cumpărat dintr-un impuls o rochita de la un magazin ... 1Iuliana30 1Iuliana30 Buna ziua! Am cumpărat dintr-un impuls o rochita de la un magazin random, achitata integral, mai mult convinsă de către vanzatoare, dar îmi asum ca este ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti de noul website? Admin Admin ne intereseaza chiar si criticile. ce nu va place, care sectiuni credeti ca ar trebui imbunatatite, si tot asa. multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)