avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer de patrimoniu şi drept de administrare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer de patrimoniu şi drept de administrare teren, de catre o institutie publica unei alte institutii din acelasi minister, trebuie cerut de institutia care a beneficiat de transfer ca administrarea acestor bunuri imobile sa fie inscrisa in CF?

Prin Ord. 923/1995 a fost infiintat Serviciul De Ambulanta Judetean, personalul, bunurile mobile si imobile trecand din administrarea Spitalului (care avea propriul Serviciu de Salvare...) in administrarea Serviciul De Ambulanta Judetean (SAJ), pe baza de protocol (patrimoniul) si proces verbal (terenul aferent cladirii). In aceea perioada Spitalul si SAJ apartineau de Min Sanat., Acum Spitalul apartine de Consiliul Local si fostul imobil in cauza de Cons.Jud..SAJ trebuia sa ceara sa/i fie trecut drerptul de administrare in CF pentru imobilele preluate? Pentru ca Spitalul si acuma figureaza in CF ca si administrator a imobilului, care apare in mai multe Hotarari de Cons. Judetean ulterioare datei transferului. Acum SAJ ne cere acordul de principiu cu privire la disponibilitatea si neutilizarea imobilelor care mai bine de 2 decenii nu ne apartin, pentru ca vrea sa treaca imobilele din proprietatea CJ in proprietatea statului..
Noi le-am cerut SAJ, sa solicite CJ sa treaca imobilele in administrarea lor printr-o HCJ. Intrebarea ramane ce enuntata anterior si daca este corecta cererea noastra fata de SAJ, daca nu care ar fi procedura corecta in acesta situatie?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce este de fãcut in acest caz? totul este adevarat. Emilluiza Emilluiza Bolnavă de cancer, abandonată de ambulanță la birtul din sat 8 ianuarie 2018 Anamaria Nedelcoff 3971 Views 0 Comments O bolnavă de cancer din comuna ... (vezi toată discuția)
Lamuriri pt intrebarea anterioara alinab.galati alinab.galati Proprietarul acestor blocuri este Consiliul Judetean.Atata cladirea in care functioneaza spitalul cat si cele doua blocuri de locuinte din curtea spitalului ... (vezi toată discuția)
Cine controleaza asociatia cu apartamentele in proprietatea statului? alinab.galati alinab.galati Buna ziua! Am si eu o intrebare, chiar daca am vazut ca subiectul a mai fost discutat pe forum, insa nu din punctul de vedere care ma priveste. In prezent ... (vezi toată discuția)