avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare noua declaratie 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare noua declaratie 394

Buna ziua!A incercat cineva sa faca declaratia 394 aferenta lunii iule?Nu reusesc sa introduc clientii si furnizorii cu facturile aferente,unde se introduc?Pentru firmele cu tva la incasare unde se introduc incasarile,platile?

Alte discuții în legătură

Declaratie rectificativa SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Pt. luna decembrie 2011 am introdus in D300 si D394 o factura care nu trebuia introdusa deoarece este pt. o alta firma. Am doua intrebari? 1) ... (vezi toată discuția)
Tva deductibil, tva de plata TwisterTG TwisterTG Buna seara, am si eu o intrebare. Urmeaza ca la sfarsitul lunii iunie sa emit o factura pentru o comanda foarte mare, in urma careia ar trebui sa platesc la sf ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare DOBRE CRISTINA DOBRE CRISTINA Daca se emite o factura in Ianuarie, insa clientul, persoana fizica, imi achita factura in februarie, in numerar. Cand se va inregistra TVA -ul ? In Ianuarie, ... (vezi toată discuția)