avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare beneficiar pensie de urmas din Italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare beneficiar pensie de urmas din Italia

buna ziua.cu ingaduinta dvs as vrea sa pun o intrebare.
situatia este aceasta.o cunostinta a mea a fost maritata in italia,sotul ei (italian) a murit.primeste pensie de urmas dupa sotul ei de la statul italian.
intrebarea este.
ar putea sa se angajeze in romania la o firma privata neafectand pensia de urmas primita de la statul italian? si sub ce forma de contract s-ar putea angaja?

va multumesc din suflet anticipat ptr raspuns.

deosebit respect.

Alte discuții în legătură

Beneficiar pensie strainatate. angajare in romania butucflorin butucflorin buna ziua.cu ingaduinta dvs as vrea sa pun o intrebare. situatia este aceasta.o cunostinta a mea a fost maritata in italia,sotul ei (italian) a murit.primeste ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza anii lucrati in strainatate? yaherra yaherra Eu lucrez in italia cu contract de munca,si as vrea sa stiu ,la pensionare,cum se calculeaza acesti ani, ce procent se da,daca aici salarul meu e de 800 ... (vezi toată discuția)
Pensie proprie + pensie de urmas Burlacudan Burlacudan Buna ziua .As dori sa stiu daca am dreptul la pensia mia personala dupa 30 de ani de munca in Romania .Sunt casatorita in Italia si am pensie de urmas dupa ... (vezi toată discuția)