avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asigurarea confidentialitatii semnatarului unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asigurarea confidentialitatii semnatarului unei sesizari

Daca Legea Petitiilor obliga, in cazul celor scrise, inregistrarea acestora cu date de referinta ale reclamantului, si copie act de identitate, de ce nu se cere acelasi lucru si daca sesizarea este facuta pe e-mail, si cum ramane, totodata, ca referinta de identificare, cu cele transmise telefonic, la care, zice-se ca "organul" trebuie sa intervina ca si la apelul la salvare (desi, personal, pe cand am chemat salvarea au trecut si cinci ore, venind doar medic, si fara masina de transportat bolnav - nedeplasabil, in schimb la un apel telefonic al cuiva la o situatie in bloc, controlul a venit..."instant"!) Apoi, in cazul ca se dau aceste date personale, intr-o petitie scrisa, ce garantii am ca nu mi se dezavueaza identitatea fata de cel in ..."culpa" (mai ales in aceeasi situatie de referinta: inregistrare scrisa versus una verbala, unde nu te mai ...identifica, nimenea) ?!

Alte discuții în legătură

Identificare persoana care transmite e-mail-uri jacquelline jacquelline Buna ziua! Am 2 intrebari: 1. Am vazut ca pentru ati face cont pe yahoo ti se solicita un nr. de telefon. Acel nr. este public, are oricine acces la ... (vezi toată discuția)
Date de identificare fundy fundy Cf.OG 27 pentru solutionarea petitiilor, petitiile anonime sau cele care nu contin datele de identificare ale petitionarului, se claseaza.Stie cineva ce ... (vezi toată discuția)
Numarul de inmatriculare intra sub incidenta gdprului? Vreausastiumaimulte Vreausastiumaimulte Numarul de inmatriculare intra sub incidenta GDPRului? Aici ma refer strict doar la numarul de inmatriculare (vezi toată discuția)