avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurat in 2 tari
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurat in 2 tari

Buna ziua recent m-am asigurat in Germania unde asigurarea imi e platita de angajator insa problema este ca sunt asigurat si in tara fara sa stiu unde tocmai astazi am verificat in sistemul informatic de la cnas.
[ link extern ]
Am scris cnp-ul meu si a rezultat urmatorul mesaj:
Persoana selectată este asigurată
Data înscrierii la medicul de familie: 01.08.2011
Persoana are card emis! ■
--------------------
Mentionez ca in romania nu am lucrat niciodata legal dpdv de angajator ca asa a dorit sa nu faca contract.
Intrebarea mea este:
Voi avea probleme in germania daca eu am asigurare in romania?
Mentionez ca nu am platit nimic in tara la asigurare nici nu am card.

Alte discuții în legătură

Bună seara . lucrez la o firma dhl, mie mi-a făcut contract ... Cristianspataru07 Cristianspataru07 Bună seara . Lucrez la o firma DHL mie mi-a făcut contract pe livrator / șofer dar eu nu am permis și lucrez in depozit la colete tura după amiază și de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Nella Nelly Nella Nelly Fiul meu a încheiat contract de muncă cu o firma care duce muncitori în Germania. Din septembrie 2019 pina la ora actuala, nu au plecat, deci nu au muncit ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii la cass de catre angajator danutzamo danutzamo Buna ziua, angajatorul la care lucrez nu este cu platile la zi a contributiilor la sanatate. In aceste conditii ma trimite pe mine la casmb sa ridic o ... (vezi toată discuția)