avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara . Lucrez la o firma DHL, mie mi-a făcut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara . Lucrez la o firma DHL, mie mi-a făcut contract ...

Bună seara . Lucrez la o firma DHL mie mi-a făcut contract pe livrator / șofer dar eu nu am permis și lucrez in depozit la colete tura după amiază și de noapte .vreau sa vad daca sunt asigurat și dacă contractul meu este in regula ce ar trebui sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 27 Aprilie 2023
Pentru a fi siguri că angajatorul dvs este corect şi v-a plătit asigurarea de sănătate, puteţi verifica acest lucru online
[ link extern ]

Dacă angajatorul este corect şi a plătit contribuţiile către CNAS, atunci va fi afişat următorul mesaj: „Persoana selectată este asigurată”

De asemenea,incepand cu data de 01.04.2001 puteti solicita Casei de Pensii eliberarea unui certificat de stagiu de cotizare.

De asemenea, puteti solicita de la ITM (pentru verifica c.i.m.) un extras REVISAL.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pai eu lucrez in Germania . Am verificat acolo scrie că nu sunt asigurat dar am card emis .
C,i,m,. este incheiat cu soc din tara sau din germania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez la o firmă de curățenie si sunt trei sapt de cand nu ne a adus su noua o copie a contractului le am semnat si le luat pe ambele inapoi plus ca ei dau o sumă de bani din manan Wathap Wathap Cum pot sa aflu daca ei platesc contribuțiile catre stat si ce pot face ca eu am semnat contractul cu ore de noapte si la ITM e trecut cu ore de zi (vezi toată discuția)
Cim si contributii viorelus viorelus Cum pot verifica daca ,contractul individual de munca este inregistrat in REVISAL? Cum pot afla daca angajatorul plateste ,la zi contributiile mele catre stat? (vezi toată discuția)
Daca sunt angajata Florybacaoanu Florybacaoanu Buna ziua cum pot afla daca sunt angajata si daca mi se platesc toate darile catre stat in conditiile in care suntem 2 angajati nu am semnat stat de plata nici ... (vezi toată discuția)