avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, am nevoie de un sfat - alegere facultate de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, am nevoie de un sfat - alegere facultate de drept

Buna ziua, vreau sa ma inscriu la drept,datorita unor probleme nu pot sa ma inscriu la universitatea din bucuresti anul acesta. Ma gandeam la "Dimitrie Cantemir" desi nu sunt 100% sigur ca e o facultate buna . Intrebarea mea este daca imi recomandati sa studiez dreptul la " Dimitrie Cantemir" , daca este buna facultatea? Sau sa astept anul viitor pentru a ma inscrie la Universitate?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:15, 24 Iulie 2016
Ambele sunt in Bucuresti si la ambele se poate ajunge cu aceeasi linie de metrou!
Banuiesc ca iti dai seama ca nu asta era intrebarea mea. Voiam sa stiu daca e buna facultatea " Dimitrie Cantemir " , daca se merita sa o fac sau daca e mai bine sa astept 1 an.
Banuiam dar vroiam sa ma conving!:)
In general orice facultate este buna. Pot fi profesori mai buni sau mai putin buni la ambele facultati. Parerea mea este ca trecerea timpului estompeaza dorinta de invatare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la privat sau drept la stat? Tiberio Tiberio Buna ziua, Sunt elev in anul terminal de liceu.Avand in mai putin de 3 luni examenul de bacalaureat, ma intrebam daca este o diferenta, in cadrul carierei ... (vezi toată discuția)
Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)