avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gunoi scos pe casa scarii pe timp de noapte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gunoi scos pe casa scarii pe timp de noapte

Buna ziua,
Sincer sa fiu am locuit in cel putin 3 oras in Romania, si in cel putin 7 blocuri, dar pana acum nu am intalnit acest obicei :
Sunt cativa vecini( sau toti,sincer nu am stat sa monitorizez cine si cum) care seara sau in toiul noptii se trezesc sa scoata sacul plin cu gunoi menajer pe casa scarii si sa il lase pana dimineata. Va imaginati ce mireasca imbietoare se formeaza pana dimineata ( mai ales cum de curand cineva avea si resturi de peste ).
Am vorbit cu administratorul, dar nu sa rezolvat nimic.
In cazul in care nici o sesizare scrisa catre presedintele asociatiei de proprietari nu rezolva problema, ce pot face in aceasta privinta?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 21:11, 24 Iulie 2016
Sa dezlegati sacii si sa-i varsati pe presul respectivului. Dimineata va avea de lucru.... :giggle:
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este cazul sa va chinuiti sa dezlegati sacii. Este suficient sa ii rupeti. Pisicile si cainii nu dezleaga saci! ;)
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Am sa vad ce rezolv cu Presedintele de asociatie mai intai.
Si vis a vis de dezlegatul sacilor( ori cat de tentant ar fi ) sunt de aceeasi parere cu cyan.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Conflict între locatari bloc cristi_cristi cristi_cristi Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc în care există o multime de probleme create de locatari care, se pare, nu doresc să le rezolve amiabil ca între vecini. ... (vezi toată discuția)
Drepturile locatarlor Monica1987 Monica1987 Buna ziua Locuiesc la bloc si muncesc in 3 schimburi, vecinii mei au obiceiuri in care nu cred ca exista o zi sa nu ma deranjeze. In primul rand obiceiul cel ... (vezi toată discuția)
Incarcata la intretinere cu inca o persoana! tinatinatina tinatinatina Buna ziua,am o fetita de 3 ani jumatate,iar de la 2 ani de cand am reinceput serviciul,mama mea este cea care se ocupa de cresterea ei si de treburile ... (vezi toată discuția)