Buna ziua
Locuiesc la bloc si muncesc in 3 schimburi, vecinii mei au obiceiuri in care nu cred ca exista o zi sa nu ma deranjeze. In primul rand obiceiul cel mai des al lor este sa dea muzica la o intensitate mare aproape zilnic in special dimineata de la ora 9, daca nu este muzica, sunt burghie ciocane etc. Intr-o zi pe cand ma intorceam de la munca am observat un alt obicei ca isi scutura paturile, covoarele pe balcon (eu locuiesc la perter, ei la etajul 1, deasupra mea) fiind vara geamurile mele erau rabatate pentru a intra putin aer dar tot praful a intrat in casa si multe altele. Cel mai mult imi doresc sa aflu daca exista vreo lege care sa imi apere dreptul de a ma odihni dupa o noapte de munca sau dupa oricare tura de munca?
Viata in bloc de locuit in comun este o sursa de parmenente nemultumiri vis-a-vis de comportamentele vecinilor
De regula,asociatia de locatari/proprietari prin regulamentul de ordine interioara ,prevede programul de liniste in imobil 22-07,14-17,masuri pentru mentinerea curateniei
Cum in blocuri locuiesc persoane cu diferite grade de- civilizatie,exista dese situatii in care acestia inteleg sa scuture de la etaj covoare,rufe,etc fara sa le pese de vecinii de la etajele inferioare si de curatenia din jurul blocului
Incercati sa sesizati presedintele de asociatie care conditionat de interes ,se poate implica in solutionarea si rezolvarea amiabila a problemelor care va deranjeaza
Vecini cu probleme
eryurek
Buna ziua,
Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)