Locuiesc intr-un bloc, la etajul I. Apartamentul este cu vedere spre spatele blocului, implicit si balconul (terasa) apartamentului. In spatele blocului, este o portiune ingusta de iarba, si apoi un gard care delimiteaza suprafata cartierului in care locuiesc de o alta suprafata, tot cu iarba. Pe niciuna din suprafetele de iarba, nici pe cea care apartine cartierului si nici cealalta nu se plimba nimeni, nu este loc de joaca pentru copii. Obisnuiesc sa scutur rufe in balcon, si peste balustrada balconului. Sub apartamentul in care locuiesc este un alt apartament care era gol (nu era locuit). Azi dimineata, am scuturat peste balustrada o garnitura de pat. Ma trezesc ca urla la mine un domn, din balconul de dedesupt, care zicea ca e curios ce anume o sa mai scutur. Ei bine, specific faptul ca nu scutur peste balustrada nimic care sa murdareasca balconul de sub apartamentul meu, nu arunc macare sau alte lucruri peste balustrada. Intrebarea mea: exista vreo lege care sa imi interzica sa scutur rufe peste balustrada? Cum ma poate ataca acest vecin? Ciudat este faptul ca, daca tot a fost deranjat, nu a venit sa imi bata la usa si sa spuna ce anume il deranjeaza si rezolvam problema, dar dansul o preferat sa urle, iar eu....am vecini care scutura rufe, si niciodata nu stau sa le fac morala, pentru ca locuim intr-o zona in care se depune praf tot timpul in balcon, deci, oricum trebuie sa curat mereu, cu sau fara vecinii care scutura rufe, sau ce or mai scutura dansii. Multumesc
Cel mai recent răspuns:
Alvaro Liniers , Avocat
15:35, 1 Decembrie 2010