avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Creez bijuterii din metale pretioase - pentru ce forma ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Creez bijuterii din metale pretioase - pentru ce forma de autorizare sa optez ?

Buna ziua,

As dori sfatul dumneavoastra pentru deschiderea unei firme privind domeniul meu de activitate.

Vreau sa-mi deschid un atelier de creatie, reparatii si intretinere accesorii (bijuterii) si nu sunt hotarat daca sa optez pe partea de PFA, II, etc. sau un SRL-D ori un SRL.

Ma intereseaza din punct de vedere al taxelor si a autorizatiilor pentru ca din cate stiu va fi nevoie de unele autorizatii de la protectia consumatorului samd .

Va multumesc anticipat tuturor !

Alte discuții în legătură

Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Caen 4520 am voie si servisare si comert cu piese auto? gigiauto gigiauto buna seara, gigi ma numesc si urmeaza sa deschid un mic atelier de reparatii auto, unde pe langa intretinerea autoturismelor vreau sa vand si piese auto ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d sau af intermedieri imobiliare Ionut_imob Ionut_imob Va rog sa ma ajutati si pe mine, vreau sa-mi deschid o firma de imobiliare (intermediere) cu asociat unic (doar eu). Am 28 ani si nu stiu ce sa aleg dintre ... (vezi toată discuția)