buna seara, gigi ma numesc si urmeaza sa deschid un mic atelier de reparatii auto, unde pe langa intretinerea autoturismelor vreau sa vand si piese auto necesare repararii autovehiculelor. intrebarea mea este daca pot sa le fac pe ambele cu acest caen 4520, pt ca nu stiu cum sa fac srl-ul, si apoi daca pot sa-mi platesc contributiile la stat ca administrator la firma mea ca sa am continuitate in campul muncii. va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul dvs.
Codul caen 4520 Intretinerea si repararea autovehiculelor Aceasta clasa include: -intretinerea si repararea autovehiculelor: -reparatii mecanice -reparatii electrice -repararea sistemelor electronice de injectie -intretinerea uzuala (curenta) -reparatii ale caroseriei -reparatii ale unor piese ale motorului -spalare, lustruire etc. -vopsire -repararea parbrizelor -repararea scaunelor din autovehicule -repararea, montarea sau inlocuirea anvelopelor si a camerelor de aer -tratamentul anti-rugina -instalarea de piese si accesorii optionale care nu fac parte din procesul de fabricatie Aceasta clasa exclude: -resaparea si reconditionarea pneurilor, vezi 2211
Separat va trebuie si 4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule
Puteti sa va angajati cu contract de munca pe propria firma (srl).