Nu va complicati cu pfa in cazul dumneavoastra. Un srl e mai sigur fara sa mai aveti treaba cu actele de studii/calificare. Si aveti in vedere ca la alegerea codurilor caen, pe langa cel specific vulcanizarii sa puneti si pe cel care va da posibilitatea de a vinde cauciucuri.
Adica:
4520 Intretinerea si repararea autovehiculelor Aceasta clasa include: -intretinerea si repararea autovehiculelor: -reparatii mecanice -reparatii electrice -repararea sistemelor electronice de injectie -intretinerea uzuala (curenta) -reparatii ale caroseriei -reparatii ale unor piese ale motorului -spalare, lustruire etc. -vopsire -repararea parbrizelor -repararea scaunelor din autovehicule -repararea, montarea sau inlocuirea anvelopelor si a camerelor de aer -tratamentul anti-rugina -instalarea de piese si accesorii optionale care nu fac parte din procesul de fabricatie Aceasta clasa exclude: -resaparea si reconditionarea pneurilor, vezi 2211
si
4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule Aceasta clasa exclude: -vanzarea cu amanuntul a carburantilor, vezi 4730
va multumesc pentru raspuns! acum as vrea sa va mai intreb ceva: daca imi fac srl cum ziceti nu e mai complicat! adica imi trebuie contabil, angajati; eu am inteles ca daca mio deschideam cu PFA contabilitatea puteam sa mio tin eu si de lucrat puteam eu singur sau cum altfel?