avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Spor de stabilitate in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Spor de stabilitate in invatamant

Doresc sa ma lamuriti daca sunt in drept de a primi sporul in stabilitatea in invatamant conf.Legii 63/2011 in conditia in care vechimea efectiva realizata in mod neintrerupt a celor 10 ani in invatamant a fost dupa cum urmeaza:
23.03.1985 pana in 01.12.1990 angajata - administrator 0,5 norma+0,5 norma ingr.
01.12.1990 pana in data de 15.09.1995 - laborant
dupa care am iesit din invatamant si m-am reintors in data 01.01.2009 pana in prezent in calitate de didactic auxiliar.
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: didacticauxiliar , utilizator 11:40, 1 Octombrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Cadrele didactice pot beneficia de spor de stabilitate daca au o vechime efectiva neintrerupta de 10 ani in invatamant.

Prin vechime efectivă neîntreruptă în învăţământ de peste 10 ani se înţelege activitatea depusă atât în calitate de personal didactic, personal didactic de conducere, îndrumare şi control, cât şi în calitate de personal didactic auxiliar, cu contract de muncă într-o unitate sau instituţie de învăţământ ori într-un inspectorat şcolar, indiferent când vechimea a fost realizată în mod neîntrerupt.

Prin urmare, opinia mea este ca veti beneficia de acel spor.
Va multumesc pentru raspuns.
Pentru a beneficia de acest drept la cine sa ma adresez?
Inspectoratului scolar sau la directiunea scolii?
La unitatea scolara , iar in caz de refuz Inspectoratului Scolar Judetean.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Spor de solidaritate/fidelitate platonflorin platonflorin La 1 sept. 2012 voi avea 14 ani vechime in invatamant. Din acestia 4 ani am stat in C.C (crestere copii), au ramas 10 ani. La 1 sept. 2012 voi beneficia de ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant vergi68 vergi68 cum se calculeaza vechimea in invatamant?spre ex, daca am lucrat 1 an cu norma de 14 ore pe saptamana cat inseamana vechime in munca si cat vechime in ... (vezi toată discuția)
Incadrare in invatamant gina_p gina_p As dori sa stiu daca pentru transele de incadrare in invatamant se ia in considerare perioada de concediu pentru ingrijirea copilului (vezi toată discuția)