avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Spor de stabilitate in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Spor de stabilitate in invatamant

Doresc sa ma lamuriti daca sunt in drept de a primi sporul in stabilitatea in invatamant conf.Legii 63/2011 in conditia in care vechimea efectiva realizata in mod neintrerupt a celor 10 ani in invatamant a fost dupa cum urmeaza:
23.03.1985 pana in 01.12.1990 angajata - administrator 0,5 norma+0,5 norma ingr.
01.12.1990 pana in data de 15.09.1995 - laborant
dupa care am iesit din invatamant si m-am reintors in data 01.01.2009 pana in prezent in calitate de didactic auxiliar.
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: didacticauxiliar , utilizator 11:40, 1 Octombrie 2016
Am obtinut sporul de stabilitate .
Doresc sa va intreb cum pot sa obtin plata drepturilor (spor de stabilitate leg.63/2011)retroactiv.
Daca nu va intelegeti amiabil cu unitatea scolara, atunci fie apelati la mediere ,fie promovati o actiune in instanta.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de solidaritate/fidelitate platonflorin platonflorin La 1 sept. 2012 voi avea 14 ani vechime in invatamant. Din acestia 4 ani am stat in C.C (crestere copii), au ramas 10 ani. La 1 sept. 2012 voi beneficia de ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant vergi68 vergi68 cum se calculeaza vechimea in invatamant?spre ex, daca am lucrat 1 an cu norma de 14 ore pe saptamana cat inseamana vechime in munca si cat vechime in ... (vezi toată discuția)
Incadrare in invatamant gina_p gina_p As dori sa stiu daca pentru transele de incadrare in invatamant se ia in considerare perioada de concediu pentru ingrijirea copilului (vezi toată discuția)