avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Inregistrare venit din salariu la ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Inregistrare venit din salariu la ANAF

In cat timp dupa ce primesc salariul apare venitul inregistrat la ANAF?
Cel mai recent răspuns: Patrick16 , utilizator 11:43, 4 Ianuarie 2025
Toate firmele si persoanele fizice care au angajati trebuie sa completeze si sa depuna declaratia 112 lunar, pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare celei pentru care se datoreaza obligatiile.

Incepand cu prima zi dupa data depunerii D112 la ANAF, ar trebui sa apara venitul inregistrat.
Multumesc, asadar termenul depinde si de angajator. Daca incasez salariul pe data de 10 a lunii, e posibil ca pe data de 11 sa fie venitul deja inregistrat la ANAF, nu?
Numai daca a depus si D112 in data de 10.
Am contract din 2 februarie in ce data intra la anaf luna 3

angajatinromania a scris:

In cat timp dupa ce primesc salariul apare venitul inregistrat la ANAF?

Buna ziua,

Daca am fost in șomaj tehnic cum se declara salariile la ANAF?

Alte discuții în legătură

Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)
112 depusa eronat timp de 1 an cristina29 cristina29 Buna ziua! Am o mare problema! Datorita softului de salarizare, s-a depus 112 in mod eronat, timp de 1 an de zile! :(:(:( O firma (srl) a ramas cu un singur ... (vezi toată discuția)
Contract civil p_orsyka p_orsyka o societate a incheiat un contract civil cu o persoana fizica, pe o perioada de 1 an, si plata se face /proiect, nu lunar. Care ar fi solutia fiscala 1. in ... (vezi toată discuția)