avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie amenda circulatie

Daca contest primirea unei amenzi de circulatie si suspendarea permisului de conducere , si nu am castig de cauza exista posibilitatea de a mai fi pus sa platesc si alte taxe ? Mentionez ca amenda am platito , insa as dori sa fac contestatie pentru a evita suspendarea (consider ca sunt sanse sa ma castig de cauza insa nu m-ar interesa ce se intampla in eventualitatea in care nu reusesc) .
Puteti sa contestati procesul verbal fara probleme in ipoteza in care pierdeti procesul nu o sa fiti obligat la plata unor cheltuieli de judecata.Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala pentru conducere sub influenta alcoolului, alcoolemie sub 0,4 Ginahsm Ginahsm Mi'a fost retinut permisul pentru 90 de zile pentruconducere sub influenta alcoolului.din testul de alcoolemie, efectuat pe loc,cu o fiola electronica a iesit ... (vezi toată discuția)
Achitarea amenzii in 48 de ore abby16 abby16 As dori o solutie pt. situatia descrisa mai jos. Am primit o sanctiune constind din retinerea permisului de conducere, insotita si de o amenda de circulatie ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere mihai_tra83 mihai_tra83 Buna ziua, Va solicit ajutorul deoarece am fost surprins de un aparat radar, in localitate, cu viteza de 104 km/h, mi-a fost suspendat permisul de conducere ... (vezi toată discuția)