avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Unde trebuie sa stea activele societatii?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Unde trebuie sa stea activele societatii?

Intentionez sa deschid un SRL ce se va ocupa cu comertul online.
Sediul social al firmei va fi o camera de la o locuinta personala ( are intrare separata). Pot lasa acolo actele.

Am cateva intrebari cu privire la completarea acestei declaratii:
[ link extern ]

La sedii secundare nu trec nimic.

La activitati desfasurate la terti voi adauga codul 4791, 4799, 4532..... si as mai adauga si altele, dar formularul standard de la ONRC permite 5 inregistrari. Pot adauga mai multe? Daca da, cum?

Activitatile proprii de birou pt firma le trec la punctul 4.3.1 sau doar la 4.3.3 ? Banuiesc ca aici voi trece adresa de la camera de care ziceam mai sus.

Eu voi cumpara diverse produse de la diversi furnizori, iar pana vand aceste produse probabil va trece ceva timp. Pot depozita aceste produse in locuinta mea (alta decat camera de care ziceam mai sus) ? Sau toate produsele trebuie sa stea in acea camera?
Mentionez ca toate livrarile se vor face printr-o firma de curierat. Nu fac comert la niciuna din adrese.

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Sprijin intocmire acte inregistrare societate la onrc bogdamen bogdamen Buna ziua, In momentul de fata sunt pe punctul de a infiinta o societate comerciala. Ca obiect de activitate, voi avea comercializarea si instalarea ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare online piese auto si uleiuri hidraulice doraq doraq O SRL doreste sa comercializeze piese auto si uleiuri hidraulice, insa fara a avea un magazin specializat ( on line, pe baza de comanda, etc..), se poate ... (vezi toată discuția)