avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... act aditional
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

act aditional

Buna ziua

Am un contract cu o anumita firma de televiziune, dupa expirarea perioadei contractuale s-a efectuat un act aditional valabil 2 ani, perioada actului aditional a expirat.

Intrebare:

articolului 12.1 din Contractul de prestari servicii:
"Prezentul contract inceteaza oricand cu o notificare de 60 de zile adresa Prestatorului, cu conditia achitarii de catre Beneficiar a unor penalitati , reprezentand contravaloarea serviciilor contractate ( a abonamentelor si extraoptiunilor) pana la expirarea termenului initial aflat in desfasurare la acel moment "
12.2 din contract
- incetarea contractului nu are efecte asupra obligatiilor devenite anterior scadente intre parti

dar am facut un act aditional in care conditiile rezilierii sunt:
articolul 12. Beneficiarul poate solicita rezilierea serviciilor furnizate din prezenta anexa:
- oricand cu conditia achitarii contravalorii serviciilor contractate (a abonamentelor) pana la expirarea termenului initial;
- cu aprobarea scrisa a Prestatorului.

ce anume este valabil pt mine ca beneficiar..... eu nu mai doresc prelungire de contract si nici sa le platesc degeaba alte doua luni?
de specificat ca am facut cererea de reziliere;
Cel mai recent răspuns: Weisz , utilizator 17:21, 28 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract prestari servicii - lucrari noi ContSters155575 ContSters155575 Buna ziua, As avea nevoie de un model de act aditional, la un contract de prestari servicii IT, in care am specificat urmatorele: \"Cererile de schimbare a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rds-rcs persoana juridica Cs_alex Cs_alex Buna ziua. Am si eu o intrebare: Din motive obiective(incetare activitate, posibil inchidere firma) doresc sa reziliez un contract de prestari servicii digi ... (vezi toată discuția)