Buna ziua .Am avut un credit la BCR in 2006 , la care ultima plata a fost in 2013 . Am primit in timp mai multe insttintari . somatii de la APS Romania , firma de recuperare , dar nu am facut un angajament de plata cu acestia . , nici macar la telefon . Azi am primit pe telefon acest mesaj . /// Deoarece ati ignorat rezolvarea amiabila a situatiei , un reprezentant al APS va efectua vizita la domiciliu pentru evaluarea bunurilor dvs .////.
As vrea sa stiu daca acest lucru este legal . Mentionez ca nu detin bunuri pe numele meu , apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei , eu am pe numele meu doar o masina achizitionata cu credit de la BRD .Va multumesc anticipat .
Mai mult ca sigur nu se va prezenta nimeni este doar o tactica folosita pt a va obliga sa platiti.Daca prin absurd chiar se prezinta nu permiteti accesul persoanei respective.Singura persoana care poate executa silit bunurile dvs este un executor judecatoresc.
Recuperare creante
adriana73
buna ziua .am o datorie la aps romania si in luna iunie am fost in imposibilitate de plata in luna iulie am platit iar cei de la aps romania ma ameninta ca ma ... (vezi toată discuția)
Notificare banca
simonacordos
buna ziua,am si eu nevoie de un sfat si de o lamurire cu privire la un credit pe care il detin la [EDITAT].
creditul a fost facut pt niste produse ,pe 3 ani, ... (vezi toată discuția)