avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie cum fac dezbaterea mostenirii cand un mostenitor are ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

cum fac dezbaterea mostenirii cand un mostenitor are adresa necunoscuta?

Buna ziua. Mama a murit in dec.2003, fratele de 53 ani (divortat , o fiica iar fosta sotie recasatorita in Italia) si decedat in martie 2016, sora are adresa necunoscuta (e plecata din tara din 1997 pe undeva prin Turcia), am rama eu si tata. As dori dezbaterea mostenirii pt apartament. Cum procedez cu sora care are adresa necunoscuta ?. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 08:52, 1 August 2016
Se va proceda la citarea ei. Mergeti la un notar public de pe raza judecatoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se dezbate mostenirea in lipsa unui mostenitor? gabrielalefter123 gabrielalefter123 Buna ziua. Mama a murit in 2003, tata traieste si vreau sa dezbat mostenirea. Mentionez ca am : -o sora plecat din tara din 1997 si de atunci nu a dat nici ... (vezi toată discuția)
Mostenire pentru nepoti si stranepoata de ffrati ai defunctei Mantu ion Mantu ion Cum se impart bunurile defunctei (care a avut un frate si o sora,amindoi decedati) la un nepot de frate si o nepoata al aceluiasi frate ,cei doi fiind ... (vezi toată discuția)
Mostenirea dupa decesul tatalui lumiplai lumiplai BUNA ZIUA MA NUMESC LUMINITA SI VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS LA PROBLEMA MEA. PARINTII MEI AU FOST CASATORITI TIMP DE 2 ANI. DIN CASATORIA LOR ... (vezi toată discuția)