avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa curent electric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa curent electric

Proprietarul unui imobil solicita de la chirias sa plateasca factura de curent electric primit de proprietar , fara sa-i arate ,la pretul de cca 0,6 lei pe kwh . Actualmente cat costa un kwh ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:00, 20 August 2009
Nu vi se poate emite raspuns concret ,datorita faptului ca nu a-ti precizat despre ce contract furnizare energie electrica este vorba.Conform prevederi in vigoare ,exista mai multe categorii de contracte,respectiv social,monom JT cu rezervare,contract special sfarsit de saptamana,contract special consum nocturn.Mai exista inca un element distinct care influenteaza valoarea kwh si anume sursa producatoare. de curent ,hidrocentrala,centrala termonucleara,etc
Este contract social .
Bun ,contract social si incheiat in ce zona geografica a tarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie electricitate - furt la "tariful cr2"? nicu istrate nicu istrate stimate doamne, stimati domni, am preluat (ca urmare a decesului tatalui meu) un contract de furnizare a energiei electrice pe care l-am semnat la filiala ... (vezi toată discuția)
Obligatie preluare contract curent la cumpararea unei proprietati gabivoch gabivoch Buna seara, Am cumparat acum aproape 1 an un teren de 260 mp cu o constructie pe el, cladirea fiind aproape prabusita. Acest teren a fost parte a unui teren ... (vezi toată discuția)
Rezervarea de la e-on energie arakys arakys Buna ziua ! De ani buni de zile, la factura de curent, mi se retine un \"abonament/rezervare\". Care este rostul acestei rezervari si pana la ce valoare ? ... (vezi toată discuția)