Buna ziua am facut Facutate Drept Spiru Haret ID 2006-2009 am dat licenta in iulie 2009 diploma nu s-a eliberat pe motiv ca aceasta specializare avea acreditare doar pt 4 ani dar eu cand m-am inscris era 3 ani...lucru care mi s-a spus dupa 7 ani timp in care ....mi s-a spus ca sunt in proces cu Ministerul Educatiei sa astept....cum nici nu am avut nevoie neaparat de aceasta diploma neprofesand in domeniu am lasat-o asa ....mi s-a spus ca daca vreau diploma sa ma fac inca un an alte taxe bineinteles si sa dau din nou licenta.....nici gand nu ma mai las fraierit.....vreau sa-mi dea banii inapoi ....am pastrat toate chitantele ...am si contractul intrebarea mea este daca se pot sa imi recuperz banii si cum pot face acest lucru?
Potrivit OG 42/2015 privind dreptul absolventilor de a beneficia de acte de studii recunoscute la finalizarea unor studii neautorizate si sanctionarea institutiilor de invatamant care scolarizeaza fara autorizare, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 659 din 31 august 2015 si intrata in vigoare pe 3 septembrie 2015, absolventii care au fost inscrisi inainte de 2011 la programe neautorizate au dreptul sa beneficieze de acte de studii, recunoscute de catre stat, care atesta finalizarea studiilor.