avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligatii plata ANAF in cazul publicarii unei carti
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligatii plata ANAF in cazul publicarii unei carti

Buna ziua,

Doresc sa public o carte. As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat (+plus formularele necesare si termenele limita) pentru a-mi declara eventualele venituri la ANAF?

Am luat deja legatura cu o editura si cei de acolo mi-au recomandat sa imi fac firma sau PFA.

Nu doresc sa fac acest lucru deoarece mi se pare prea complicat in raport cu veniturile pe care le voi obtine daca acestea vor exista.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Infiintare srl cu unic asociat si administrator NMP NMP Buna ziua, Intentionez sa infiintez un SRL cu unic asociat si administratorsi doresc sa stiu care sunt documentele/declaratiile legalizate la notar ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator alexstan alexstan Am obtinut autorizatia de traducator de la Ministerul Justitiei in 2012. Nu folosesc autorizatia pentru pbtinerea de venituri dar nu m-am prezentat la ANAF sa ... (vezi toată discuția)
Modalitate plata contributie cas optionala venituri din dividende sstere sstere Buna ziua! O persoana fizica care obtine venituri din dividende (asociat unic al unui SRL) trebuie sa plateasca contributia minima la CASS daca dividendele ... (vezi toată discuția)