avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenzi repetate de la CNADNR
Discuție deschisă în Executare silită

Amenzi repetate de la CNADNR

Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. Este in legatura cu o amenda de rovinieta de la CNADNR pe care eu am platit-o repetat si in ciuda acestui fapt ieri mi s-a pus proprire pe 2 conturi bancare de catre executorul judecatoresc Barbu si Dobre si Asociatii.

Povestea mea cu aceasta amenda sta cam asa: mi s-a facut un proces verbal de constatare a contraventiei in care am fost instiintata ca am circulat fara rovinieta (proba cu fotografie). Asta din cauza ca masina era pe leasing si rovinieta platita pe numarul de leasing, intre timp masina a iesit din leasing numarul schimbat si nu mi-a spus nimeni ca tre sa platesc alta rovinieta pt ca am alt numar. Amenda prima data am primit-o pe 25/10/2012 pe care am platit-o in aceeasi zi si m-am si adresat CNADNR-ul care mi-a dat si un document care confirma ca amenda a fost platita.
In 2015 am fost somata prin executorul judecatoresc pt aceeasi amenda ca nu am platit-o. La momentul respectiv am trimis toate documentele inclusiv chitanta si confirmarea de la CNADNR prin confirmate de primire la executorul judecatores Barbu si asociatii. Am si sunat la ei si mi s-a confirmat ca documentele au fost primite si ca nu voi mai avea probleme.
Pe data de 2 august 2016 am primit mail de la ING ca mi s-au blocat conturile de catre Barbu si asociatii executor udecatoresc pt neplata aceleiasi amenzi la care acum s-au adunat si penalizari!!

Va rog din suflet sa ma ajutati. Sunt convinsa ca vreau sa-i dau in judecata pt daune morale si materiale. Nu vreau sa mai platesc aceasta amenda din nou pt ca nu am nicio certitudine ca nu vor veni iar peste mine peste un an sau doi. Am inca dovezile ca amenda a fost platita.

Va multumesc si astept un raspuns!

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie + amenda rovinieta bughy84 bughy84 Acum 1 an am primit oprire pe conturi de la un executor pentru roviniete din 2011 - de platit mai bine de 1000 ron la cnadnr (sumele rovinietelor si ... (vezi toată discuția)
Hartuit de cnadnr harald harald Buna ziua, In 2010, primsc doua amenzi (din judetele Prahova si Giurgiu) cum ca am circulat cu masina far rovinieta. Precizez ca aveam rovinieta platita dar ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr zoica8 zoica8 Buna seara . Am o problema si as dori sa ma lamureasca cineva. Indata de18.09.2011. am circulat pe DN 2A fara rovinieta. Am platit amenda chiar in mai ... (vezi toată discuția)