avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... deseuri de ambalaje
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

deseuri de ambalaje

Buna ziua,

Avem o societate comerciala care are ca si obiect de activitate comert cu mobila- cumpara mobila ambalata de la furnizori interni sau externi si o vinde unor persoane fizice sau juridice in acelasi ambalaj sau, uneori, pentru protectie in timpul transportului, o infoliaza cu folie cumparata din comert.
Care sunt obligatiile noastre privind deseurile de ambalajele aferente produselor pe care le comercializam, atit cele pe care le primim de la furnizori cat si cele pe care le vindem altor utilizatori ?

Multumim!

Alte discuții în legătură

Vanzare deseuri - necesitatea unei autorizatii de mediu gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)
Paleti lemn - ambalaj reutilizabil? ditri ditri Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs pentru a lamuri situatia sistemului de declarare a deseurilor de ambalaje conform legii 249/2015. Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Fond de mediu ambalaje mevaioana mevaioana Buna ziua! Nu stiu cat de bine am postat la categorie, dar mai potrivita nu am gasit. Asa avea nevoie de o mana de ajutor, daca se poate, cu o situatie ... (vezi toată discuția)