avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Calcul salarial bugetar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Calcul salarial bugetar

Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul dumneavoastra sa ma lamuresc referitor la valoare salariului.
Sunt angajata la o primarie municipiu resedinta de judet, de mai mult de 1 an. Sunt incadrata pe postul de consilier principal si am o vechime totala in munca de 9 ani si 10 luni.
Am incercat sa calculez singura salariu conform clasei si gradatiei, potrivit legii 284/2010, dar nu e in acord cu salariu de baza de pe fluturas.
Daca se poate, as vrea sa stiu cum se calculeaza acesta, pentru a merge informata la Departamentul Personal.
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Salarizare consilier principal ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Daca se poate as dori sa va rog sa analizati urmatorul aspect. Lucrez intr-o institutie publica,in grad profesional de consilier asistent. Clasa ... (vezi toată discuția)
Noua incadrare in februarie 2011 nicoleta2007 nicoleta2007 Buna ziua, sunt functionar public in cadrul unei primarii de municipiu, in functia de consilier superior tr. 3, cu o vechime in munca corespunzatoare sporului ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu functionar public iustica iustica Buna seara, Va rog sa ma ajutati in calculul salariului unei persoane incadrata intr-o functie de executie publica, consilier,clasa I, grad asistent, ... (vezi toată discuția)