avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se calculeaza amortizarea la o locuinta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se calculeaza amortizarea la o locuinta

buna ziua.

stau in chirie locuinta ANL. cum pot afla valoarea de amortizare pentru perioada august 2009 - iulie 2016. aceste informatii nu le pot afla de la primarie. refuza categoric sa mi le furnizeze. atata stiu ca valoarea locuintei este de 162.000,00 lei.
multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza amortizarea la o locuinta adrian-farcas adrian-farcas buna seara stau in chirie locuinta ANL. cum pot afla valoarea de amortizare pentru perioada august 2009 - iulie 2016. aceste informatii nu le pot afla ... (vezi toată discuția)
Locuinte anl iolanda15 iolanda15 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am cumparat in luna mai 2014 locuinta Anl in care am locuit cu chirie 9 ani. La incheierea ... (vezi toată discuția)
Opereaza tacita relocatiune? iolanda15 iolanda15 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Sunt beneficiara unei locuinte ANL prin programul pentru tineri pana la varsta de 35 de ani. Am ... (vezi toată discuția)