avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit majorat?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit majorat?

Buna ziua,
Am urmatoarea speta:
- doresc sa semnez un contract de inchiriere cu firma "x". Chiriasul, respectiv firma "x", are ca domeniu de activitate inchirierea in regim hotelier.
Astfel, daca in contractul de inchirere inserez o clauza prin care chiriasul are dreptul de subinchiriere (va emite bon fiscal pe adresa respectiva), intru sub incidenta noilor modificari fiscale prin care se va majora impozitul pe cladire?
Mentionez ca firma nu va avea la adresa imobilului inchiriat sediu social, punct de lucru si nici nu-si va deduce cheltuielile cu utilitatile.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:14, 6 August 2016
Daca la adresa respectiva se subinchiriaza in regim hotelier, trebuie platit impozit majorat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza -ajutooooor! rodia rodia O societate B care are in chirie un spatiu de la o societate A vrea sa subinchirieze o parte din acesta (3 camere) la diverse persoane fizice. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit subinchiriere silv silv Buna ziua, am si eu o intrebare: o societate subinchiriaza o parte dintr-un spatiu inchiriat. facturaza chiria si utilitatile pt spatiul subinchiriat la ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere! doru_gabriel doru_gabriel Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o problema! Din punct de vedere juridic este posibil ca o persoana fizica sa inchirieze un imobil de la o persoana ... (vezi toată discuția)