avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admiterea pentru cei cu 5 ani vechime
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admiterea pentru cei cu 5 ani vechime

Nu stiti daca anul acesta se mai organizeaza inca o sesiune de admitere in magistratura, pentru cei care au 5 ani vechime ca si avocati, juristi? Daca stiti poate imi spuneti cam pe cand se preconizeaza.
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 09:21, 9 Septembrie 2009
Multumesc de informare- un post de televiziune- nu stiu care, specula ca nu se va mai organiza concursul pentru ca nu au bani sa platesca magistratii existenti, ca atare nu vor putea angaja altii noi.
Speculatii face toate lumea, isi dau cu parerea care mai de care, eu zic sa invatam si sa asteptam, daca se va mai organiza vreun concurs in octombrie sau noiembrie probabil ca pe la inceputul lunii septembrie se va publica anuntul ... daca nu, ... asta e.
Sper sa fie, spor la invatat..la mine merge cam greu dar incet, incet...
si eu invat , incet dar merge .
eu numai la anul pot da examen , in primavara voi avea 5 ani efectiv lucrati, fara concediul ptr. ingrijirea copilului care, pentru unele comisii, nu reprezinta vechime in specialitate .
Spor la invatat.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)