Nu stiti daca anul acesta se mai organizeaza inca o sesiune de admitere in magistratura, pentru cei care au 5 ani vechime ca si avocati, juristi? Daca stiti poate imi spuneti cam pe cand se preconizeaza.
ar fi ff bine daca se va da examen , asa cum si scrie in linkul CSM , dar chiar se va organiza examen? eu am cei 5 ani, dar in ultima vreme pregatirea a fost inexistenta... tare sunt curios unde vor fi scoase la concurs posturile, in ce oras...
putem spune la ce nivel stam cu invatatul in momentul rezultatului de la examen, ca acolo vedem de fapt ce stim. Am luat nota 5 inseamna ca am stat degeaba cu ochii in carti si mai bine stateam la plaja, avem nota 9 rezulta ca indiferent cat am rasfoit cartile (mai mult sau mai putin) am invatat fff mult. Important este sa stim cu exactitate cand e examenul pentru a ne organiza invatatul asa cum trebuie.
Eu zic ca cine afla primul cand se va desfasura acesta sa anunte pe forum.
in rest spor la treaba ....
pe ordinea de zi a csm de pe 10 sept nu apare deocamdata analiza examenului de admitere , eu zic ca de acolo se va afla cel mai repede daca au de gand sa organizeze ex