avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admiterea pentru cei cu 5 ani vechime
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admiterea pentru cei cu 5 ani vechime

Nu stiti daca anul acesta se mai organizeaza inca o sesiune de admitere in magistratura, pentru cei care au 5 ani vechime ca si avocati, juristi? Daca stiti poate imi spuneti cam pe cand se preconizeaza.
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 09:21, 9 Septembrie 2009
Daca eu lucrez cu jumatate de norma la o firma in functia de consilier juridic, cum este considerata vechimea? S-a mai lovit cineva de chestia asta?
ar fi ff bine daca se va da examen , asa cum si scrie in linkul CSM , dar chiar se va organiza examen? eu am cei 5 ani, dar in ultima vreme pregatirea a fost inexistenta... tare sunt curios unde vor fi scoase la concurs posturile, in ce oras...

Cum stati cu invatatull?
Si eu invat - dar mai am o gramada: penal, procedura civila si la civil...
putem spune la ce nivel stam cu invatatul in momentul rezultatului de la examen, ca acolo vedem de fapt ce stim. Am luat nota 5 inseamna ca am stat degeaba cu ochii in carti si mai bine stateam la plaja, avem nota 9 rezulta ca indiferent cat am rasfoit cartile (mai mult sau mai putin) am invatat fff mult. Important este sa stim cu exactitate cand e examenul pentru a ne organiza invatatul asa cum trebuie.
Eu zic ca cine afla primul cand se va desfasura acesta sa anunte pe forum.
in rest spor la treaba ....
pe ordinea de zi a csm de pe 10 sept nu apare deocamdata analiza examenului de admitere , eu zic ca de acolo se va afla cel mai repede daca au de gand sa organizeze ex

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)