avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata factura proforma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata factura proforma

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Am un furnizor care mi-a emis o factura proforma pentru avans 100% a unui produs in data de 26.07.2016, pe care am achitat-o prin banca. Produsul mi s-a livrat la data de 01.08.2016 impreuna cu factura fiscala. Intrebarea mea este cum se inregistreaza plata din 26.07.2016, avand in vedere ca factura proforoma nu se inregistreaza in contabilitate? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AlexStefan01 , utilizator 15:22, 8 August 2016
Contul 409 "Furnizori - debitori" poate reflecta fidel operatiunea Dvs.

Succes!
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura proforma evghenii evghenii Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inregistrez o factura proforma pentru serviciul program Saga contabilitate ,proforma fiind platita in aceiasi zi iar ... (vezi toată discuția)
Avans furnizori modimpex modimpex buna ziua! as avea nevoie de un pic de ajutor in urmatoarea situatie: fac o plata prin banca catre un furnizor pe baza unei proforme; dupa doua zile imi vine ... (vezi toată discuția)
Factura proforma? Lili86 Lili86 Cum se inregistreaza in contabilitate o plata efectuata pe baza unei facturi proforme? Dupa ce este confirmata plata furnizorul livreaza impreuna cu produsele ... (vezi toată discuția)