avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor de doctorat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor de doctorat

Buna ziua,

Avand in vedere ca responsabilul de personal din cadrul institutiei publice in care lucrez, mi-a spus ca nu poate sa aplice prevederile legale potrivit carora se acorda 15% la salariu, intrucat domeniul titlului de doctor (inginerie industriala) nu este in domeniul in care isi desfasoara activitatea (biodiversitate/protectia naturii),
doresc sa solicit de la Universitatea, respectiv Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, Catedra Acvacultura si Pescuit la care am sustinut lucrarea un "Referat" prin care sa se arate ca domeniul in care am realizat lucrarea este strans legat de cel in care imi desfasor activitatea (ceea ce reiese si din titlul lucrarii).
Totodata, mentionez ca pentru sustinerea publica lucrarea a fost evaluata de profesori de specialiate in domeniu in care imi desfasor activitatea (biologie/ecologie/biodoversitate/protectia naturii), respectiv un profoser de la Universitatea A.I.C Iasi, Facultatea de Biologie si de un profesor de la Universitatea "Ovidius" Constanta Facultatea de Stiinte ale Naturii si Stiinte Agricole.
Domeniul de "inginerie industrială" a fost cel pentru care Universitatea, la care am sustinut lucarea, respectiv Facultatea Stiinta si Ingineria Alimentelor, Catedra Acvacultura si Pescuit era atestata la acel moment.
Prin urmare as dori sa stiu daca inaintarea unui astfel de “Referat”, ar putea fi luat in considerare de institutiei publice in care lucrez, pentru aplicarea prevederilor OUG nr.20/2016.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Spor doctorat udaranig udaranig Buna ziua, Am diploma de doctor in domeniul de „inginerie industriala” si imi desfășor activitatea in domeniul biodiversitate/protecția ... (vezi toată discuția)
Inginer in industria alimentara - conditii de indeplinit pentru a putea fi sef serviciu extern de prevenire si protectie - Elibet - Elibet Buna, este posibil ca un absolvent al facultatii de Stiinta si Tehnologia Alimentelor - sectia Tehnologia si Prelucrarea Produselor agricole, obtinand titlul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! eu activez ca si inspector ssm, am cursul de 80 de ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Buna ziua ! Eu activez ca si inspector SSM, am cursul de 80 de ore, ca si studii superioare am diploma de licenta in Drept, prin urmare pentru a activa la ... (vezi toată discuția)