avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inchiriere locuinta in regim hotelier
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inchiriere locuinta in regim hotelier

Buna seara,
as dori sa stiu daca exista vreo lege care sa reglementeze inchirierea locuintelor in regim hotelier.

ce trebuie declarat? care este procedura care trebuie urmata astfel incat sa fiu in legalitate?

multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul ... Ducu Flo Ducu Flo Buna ziua! Dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul meu, să-l inchiriez unei alte persoane ( ex: in regim hotelier)? Am văzut că se practică ... (vezi toată discuția)