avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Dacă aș închiria un imobil, aș putea, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul ...

Buna ziua! Dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul meu, să-l inchiriez unei alte persoane ( ex: in regim hotelier)? Am văzut că se practică metoda asta in alte țări, dar la noi nu am găsit nimic referitor la acest lucru pe internet.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:39, 8 Aprilie 2022
Se poate, dar trebuie sa fie de acord proprietarul si vecinii acestuia.
As fi de acord cu schimbarea destinatiei locuintei, daca si dvs. ati locui in aceeasi locuinta, sa aveti totul sub control.
Poate stiti, poate nu stiti ce "grozavii" se intampla prin aceste locuinte, iar vecinii "hotelierului" au sa va sparga usa de la intrare.
Mai bine inchiriati o pensiune cu 3-4 camere, dar si acolo trebuie sa aveti responsabilitate!
Dv intentionati dubla inchiriere?
Pentru inchiriere in regim hotelier este necesar sa parcurgeti procedura legal prevazuta pentru schimbare destinatie spatiu de locuit in imobil de locuit in comun,cu achitare obligatii la stat ,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere locuinta marcel1995 marcel1995 Eu ca propietarul (persoana fizica ) unui spatiu cu destinatie LOCUINTA am dreptul sa inchiriez ca si spatiu pt petrecere privata ,2. sau am dreptul sa cazez ... (vezi toată discuția)
Chemare în judecată pentru clasificarea apartamentului în regim hotelier?. OanaMK OanaMK Bunicii mele, în vârstă de 86 de ani, i s-a deschis acțiune civilă în instanță de către vecina de sus pentru că Bunica nu i-a semnat / dat acordul ... (vezi toată discuția)